نان سنگک
استفاده از نان سنگک کنجدی به دلیل اینکه حاوی ویتامین ها، کلسیم، پروتئین و آهن زیاد است برای سلامت بدن بسیار مفید خواهد بود. دانههای کنجد استفاده شده در این نان دارای ۵۰ تا ۶۰ درصد روغن و دو آنتیاکسیدان بسیار مفید از خانوادهی لیگنانها به نامهای سیسامین و سزامولین است.
دانههای کنجد حاوی روغنهای بسیار باارزشی هستند. این دانهها ۵۵ درصد چربی و ۲۰ درصد پروتئین دارند، به همین دلیل یک منبع بسیار غنی از اسیدهای چرب ضروری و بعضی از اسیدهای آمینه محسوب میشوند.
خواص نان سنگک کنجدی برای کودکان هم بسیار مفید است، مخصوصاً در دورانی که سلولهای عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار سبب باهوشی کودکان میشود. به دلیل اینکه برای تهیه نان سنگک، از آرد کامل که دارای ویتامین و املاح مدنی است استفاده میشود بسیار مفید خواهد بود.
یک نان سنگک کنجدی خوب، بافت نرم و یکنواختی دارد، به راحتی بریده شده و زود بیات نمیشود و این ویژگیها نشان میدهد که در پخت آن از خمیر مایه استفاده شده است. نان سالم باید کاملا پخته و برشته باشد، اما سطح آن نباید نشانهای از سوختگی داشته باشد. این نوع نان موجب سوختوساز بهتر اسیدهای چرب خصوصا در خانمهای یائسه میشود.
نان سنگک دارای فیبرزیاد بوده و به کاهش وزن و تناسب اندام کمک خواهد کرد. همچنین احتمال ابتلا به یبوست را هم کاهش میدهد.
کاربران گرامی ضمن تشکر از شما لطفا در زمان مراجعه به نان سنگک نرم افزار کاپ دیس یا کارت تخفیف خود را همراه داشته باشید. شرایط ویژه در نان سنگک برای اعضای کاپ دیسی در صورت داشتن اشتراک باشگاه تخفیفی یا کارت تخفیف کاپ دیس لحاظ می گردد.