ویژگی یه رستوران خوب

نویسنده : روابط عمومی
04 اسفند 1398
مدت زمان مطالعه ۱ دقیقه
ویژگی  رستوران خوب

 

یکی از تفریح های ما ایرانی ها غذاخوردن بیرون از منزل است.خیلی از خانواده ها باتوجه به درآمدشان به سراغ رستوران های گران یا ارزان قیمت میروند وساعتی را در کنار خانواده خود میگذرانند.برای یک رستوران خوب علاوه بر غذای خوشمزه به یکسری ویژگی های دیگه هم باید توجه کرد که 4مورد از مهم ترین هایش را در این مطلب برایتان بازگو میکنم

اولین موضوع که از همه مهم تر هست توجه به اصول بهداشتی یک رستوران هستش که الان باتوجه به آمدن ویروس کرونا در جهان ومخصوصا ایران خیلی باید رعایت بشه.داشتن کلاه و دستکش والبته لباس های یکدست تمیزوبارنگ روشن بسیار مهم است.

دومین موضوع درمورد یک رستوران خوب داشتن کارکنان مودب وپاسخگونیزهست.آن ها باید باکمال ادب واحترام به درخواست های مشتری پاسخ دهند وبه شکایت های احتمالی رسیدگی کنند

سومین موضوع محیط ونورپردازی رستوران است.محیط یک رستوران نبایداینقدر کوچیک باشه که میزها بیش از اندازه کنارهم قرار بگیرند که مشتریان احساس ناامنی کنند ونتوانند با آرامش و راحتی غذایشان رامیل کنند.درمورد نورپردازی در رستوران باید بگم بستگی به محیط رستوران داره که اگه یک رستوران مدرن وشیک باشه ازچراغ های روشنایی ونورپردازی امروزی استفاده میکند.اگه رستوران با فضایی قدیمی وکلاسیک باشه ازنورپردازی رمانتیک استفاده میکنند.

چهارمین موضوع سروغذاهای سالم ومغذی هستش.در منوی غذایی یک رستوران خوب باید غذاهای خوشمزه وسالم به چشم بخورد.مثلا باهم درآمیختن موادغذایی باکیفیت و مغذی غذاهایی تهیه کنند که مشتری تابحال امتحان نکرده باشد اما با مصرف آنها مشتری همیشگی رستوران شود.برای این منظور داشتن یک آشپزخلاق و آگاه که از ظرایف تغذیه ای اطلاع کامل داشته باشد بسیار مهم است

تیم تولید محتواکاپ دیس