غذا بیرون و کرونا

نویسنده : روابط عمومی
07 خرداد 1399
مدت زمان مطالعه ۱ دقیقه
غذا بیرون و کرونا

به گزارش سی‌ان‌ان، پروفسور ایان ویلیامز، رئیس شاخه کنترل شیوع و پیشگیری مراکز امریکا، در یکی از وبینارهای اخیر خود تاکید کرده است که ویروس کرونا از طریق غذا منتقل نمی‌شود.
سی‌ان‌ان همچنین به نقل از بنجامین چاپمن، استاد و متخصص سلامت مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، می‌نویسد که بسته‌بندی غذا به احتمال بسیار ناچیزی می‌تواند ناقل ویروس باشد و خطر انتقال ویروس از این طریق بسیار کمتر از راه‌های اصلی انتقال ویروس است.
پس از شیوع ویروس کووید-۱۹، مواد کنسروی و منجمد به صورت بی رویه ای خریداری و مصرف شدند. با توجه به استفاده از مواد نگه دارنده در این محصولات و خطری که این مواد برای سلامتی بدن ایجاد می کنند، خرید آن ها راهکار مناسبی به نظر نمی‌رسد.
بنابراین اگر به هر دلیلی امکان طبخ غذا برای‌مان وجود ندارد سفارش غذا از رستوران‌های مورد اعتماد و برندهای معتبر راهکار طولانی‌مدت مناسب‌تری به نظر می‌رسد. در حال حاضر رستوران‌ها تنها اقدام به عرضه غذای بیرون‌بر می‌کنند. می‌توانیم غذا را به صورت تلفنی یا اینترنتی سفارش دهیم، بعد از تحویل توسط پیک، آن را به ظروف تمیز منتقل و مجددا گرم کنیم، در تمام این مراحل شستن مکرر دست به خصوص پیش از میل غذا فراموش نشود. برای ارامش فکری بیشتر نیز میتوانید غذا ها را قبل از استفاده در مکرو ویو گرم کنید.